Algemeen

Badkamer verbouwen? Huur een mobiele douchecabine

blank

Een badkamerverbouwing is vaak een uitdagende periode, vooral wanneer je even zonder douche moet. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: het huren van een mobiele douchecabine. Dit biedt jou de mogelijkheid om tijdens de renovatie comfortabel te blijven douchen, zonder dat je naar andere voorzieningen hoeft te zoeken.

Waarom kiezen voor een mobiele douchecabine?

Een verbouwing kan weken duren, en zonder toegang tot een douche wordt het al snel ongemakkelijk. Een mobiele douchecabine huren biedt jou een privéruimte waar je in alle rust kan blijven douchen. Deze cabines zijn eenvoudig te plaatsen en bieden alle voorzieningen die je van een normale douche zou verwachten. Zo blijf je fris, zelfs terwijl je badkamer een grote renovatie ondergaat.

Hygiënisch en comfortabel

Een mobiele douchecabine zorgt ervoor dat je niet naar vrienden of familie moet om te douchen, of de douche in de sportschool moet gebruiken. Je hebt jouw eigen afgesloten ruimte, waar je hygiënisch en comfortabel gebruik van kan maken, zelfs midden in een stoffige verbouwing. Het gemak van een mobiele douche in je eigen tuin of oprit, of ergens in huis, kan je veel stress en tijd besparen.

Zo werkt het huren van een douchecabine

Overweeg je een mobiele douchecabine te plaatsen? Dan is het handig om te weten hoe dit moet. De stappen zijn simpel. Vraag eerst een offerte op bij de verhuurder. Ben je akkoord met de opgegeven prijs en voorwaarden in de offerte? Dan laat je dat weten aan de verhuurder. Doorgaans kan een mobiele douchecabine al binnen twee dagen geleverd worden, maar je kunt natuurlijk ook een andere startdatum afspreken. De cabine wordt bij je thuisbezorgd en geïnstalleerd. Ook hier heb je dus geen omkijken naar. Is de einddatum van de huurperiode bereikt? Dan wordt de cabine net zo gemakkelijk weer gedemonteerd en opgehaald.

Een volledige mobiele badkamer huren

Naast een mobiele douchecabine, kan je ook opteren voor een mobiele badkamer huren. Dit is vooral handig wanneer ook het toilet of de wastafel niet beschikbaar zijn tijdens de verbouwing. Een mobiele badkamer biedt jou alle faciliteiten van een reguliere badkamer, met extra comfort tijdens de werken. De mobiele badkamer is wat groter dan een mobiele douchecabine, maar toch is er ook als je weinig ruimte hebt vaak meer mogelijk dan je denkt. De moeite waard dus om te onderzoeken. 

Veel flexibiliteit

De huur van een mobiele douchecabine of badkamer is perfect aanpasbaar aan jouw situatie. Of je nu voor een paar dagen of enkele weken zonder badkamer zit, je kan de cabine zolang huren als nodig. Zo kan je je volledig concentreren op de renovatie, zonder in te boeten op comfort.

Een probleemloze verbouwing

Een badkamerverbouwing hoeft dus niet gepaard te gaan met ongemak. Door een mobiele douchecabine of zelfs een volledige mobiele badkamer te huren, kan je de periode zonder badkamer comfortabel overbruggen. Hierdoor kan je zorgeloos blijven douchen en genieten van je eigen ruimte, zonder de rompslomp van uitwijken naar alternatieve plekken.