Algemeen

Een bezoek aan een Wienerberger showroom: dat is 475 euro waard

Geschenkbon Wienerberger Geschenkbon Wienerberger

Zit je met bouw- of renovatieplannen, dan is je goed informeren en inspireren een belangrijke stap naar een geslaagd eindresultaat. Trek je daarvoor naar een Wienerberger showroom tussen 12 februari en 9 maart 2024 dan kan je er zelfs twee keer iets meer verdienen. Niet alleen ontdek je er een groot aanbod aan duurzame gevelstenen, kleidakpannen, en kleiklinkers, bij de aankoop van producten uit het keramische gamma krijg je een cashback tot 475 euro.

De winterperiode is het moment bij uitstek om informatie op te doen voor je bouw- of renovatieproject. Overweeg dan ook eens een inspirerend bezoek aan een Wienerberger showroom in Kortrijk of Londerzeel. Doe je dat tussen 12 februari en 9 maart 2024 en koop je daarna binnen de twee jaar keramische materialen of oplossingen uit dat gamma, dan kun je tot 475 euro van je investering terugverdienen. Ga je voor een volledige Wienerberger uitstraling in je woning, dan is er een cashback van 175 euro op de kleidakpannen van Koramic, en nog eens van 175 euro op de gevelstenen en gevelsteenstrippen van Terca en tot slot nog eens 125 euro bij de aankoop van Wienerberger kleiklinkers.

Een bezoek aan een Wienerberger showroom: dat is 475 euro waard
Een bezoek aan een Wienerberger showroom: dat is 475 euro waard

Unieke beleving

Een bezoek aan een Wienerberger showroom staat garant voor een unieke beleving.

 • Je gaat er op ontdekkingstocht tussen meer dan 600 verschillende gevelstenen, kleidakpannen en kleiklinkers. Je vindt gegarandeerd wat je past
 • Inspirerende foto’s geven een indruk van de rijke mogelijkheden en uitstraling van deze producten
 • Je krijgt technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen aan de hand van levensechte modellen
 • Je leert de nieuwste innovaties kennen en kan je licht opsteken in de renovatiecorner
 • Op een speciale display kan je zelf alle mogelijke combinaties tot in de kleinste details testen, tot en met de voegmortelkleur
 • In de stalenafdeling krijg je producten die je bevallen mee om ze thuis in alle rust te beoordelen in hun toekomstige kader
 • Je krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie. Niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN en andere belangrijke bouwthema’s.

Kom voorbereid

Een tip: Kom je langs? Maak dan vooraf een afspraak op de Wienerberger website (www.wienerberger.be/showrooms). Zo ben je zeker van een comfortabel bezoek. Op zaterdag is reserveren verplicht.

Wil je het maximale uit je bezoek halen, bereid je dan voor door in onze webtool al concrete informatie over je bouw- of renovatieproject op te laden of zelfs een moodboard samen te stellen. In de showroom kun je dan – al dan niet onder begeleiding van een showroomadviseur – je moodboard verder uitbreiden door de QR-codes bij de producten en referentiesfoto’s te scannen.

Als je er bent, vergeet dan zeker niet kennis te maken met twee innovaties voor het voorjaar 2024: de nieuwe roodtinten voor de Stormpan Vario 18 en de Passaqua Retro, de getrommelde variant van onze waterpasserende kleiklinker.

De Wienerberger showrooms: ook open op zaterdag

Je bent van harte welkom in de Wienerberger showrooms in:

 • Kortrijk, Kapel ter Bede 88, 8500 Kortrijk, tel. 056 24 95 88,
 • Londerzeel, A12 Koning Leopoldlaan 1, 2870 Breendonk, tel. 052 31 10 10.

Openingsuren showrooms:

 • maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 18 uur,
 • woensdag en vrijdag van 9 tot 19 uur,
 • zaterdag van 9 tot 16u30 (uitsluitend op afspraak)

Voor meer info/een afspraak: www.wienerberger.be/showrooms  

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.