Slaapkamer

Auping Noble ontvangt prestigieuze Archiproducts Design Award 2023

© Auping © Auping

Tijdens de jaarlijkse Archiproducts Awards in Milaan is het Auping Noble-bed bekroond met een Archiproducts Design Award in de categorie ‘Meubels’. Deze gerenommeerde prijzen vieren wereldwijd hoogstaand design en belichten de samenwerking tussen ontwerpers en merken. Het massief eikenhouten Noble-bed, ontworpen door de Rotterdamse ontwerper Johan Van Hengel, werd door de jury geprezen vanwege zijn innovativiteit, duurzaamheid, esthetiek en zijn opmerkelijke, functionele ontwerp.

Een Bed Dat Zijn Naam Eer Aandoet

Het premium designbed Noble, ontworpen door het ontwerptalent Johan van Hengel uit Rotterdam, overstijgt het gewone concept van een bed. Het is een verfijnd stuk vakmanschap met een subtiel luxueuze uitstraling. Noble, wat groots en welgemeend betekent, komt tot uiting in het ontwerp. Vervaardigd uit massief Europees eikenhout, is Noble een eigentijds meubelstuk dat bestemd is om generaties lang te worden gekoesterd.

Erkenning voor Uitzonderlijk Design

De Archiproducts Design Awards eren de crème de la crème van de designwereld. Met meer dan 230.000 producten, 3.500 designmerken en 2,7 miljoen gebruikers is Archiproducts het grootste informatie- en inspiratienetwerk voor architectuur en design wereldwijd. De onafhankelijke jury, bestaande uit architecten, ontwerpers, creative directors, fotografen en professionals gespecialiseerd in eco-design en duurzaam ontwerp, beoordeelde dit jaar meer dan 700 inzendingen. Het Noble-bed werd unaniem erkend als een uitzonderlijke designverklaring.

© Auping
© Auping

De bekroning van Auping Noble met de Archiproducts Design Award 2023 is niet alleen een triomf voor Auping en Johan van Hengel, maar ook een viering van tijdloze elegantie, vakmanschap en duurzaamheid in de wereld van meubelontwerp.

“Het is een eer voor mij dat Auping Noble is uitgeroepen tot een van de winnaars van de Archiproducts Design Awards. Noble is het resultaat van een nauwe samenwerking met veel enthousiasme en toewijding”, zegt Johan van Hengel, de ontwerper van het Auping Noble-bed. “Ik ben trots om te zien dat de kwaliteiten van het bed goed tot uiting komen in het ontwerp en dat de inspanningen om een uniek en duurzaam bed te creëren, zijn opgemerkt en beloond door de jury.”

Om zelf te ervaren waarom dit premium designbed zo werd bekroond, ontdek Auping Noble in een van onze winkels of creëer het bed van je dromen met de Auping-bedconfigurator.

Het Noble-bed is verkrijgbaar vanaf €12.967 (180X200 cm, laag, met laag hoofdbord, kussens in stofgroep A, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizio-matrassen).

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.