Hoeveel verf heb ik nodig per m2?

Ben je van plan om een frisse laag verf aan te brengen op je muren, maar heb je geen idee hoeveel verf je precies nodig hebt? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je! Met behulp van onze handige verfcalculator kun je eenvoudig berekenen hoeveel verf je nodig hebt per vierkante meter. Of je nu een professionele schilder bent of gewoon een doe-het-zelver, onze verfcalculator maakt het plannen van je verfproject een fluitje van een cent.

Verfcalculator

VerfcalculatorHoeveel verf heb ik nodig voor mijn project?

Het is essentieel om te weten hoeveel verf je nodig hebt om verspilling te voorkomen en ervoor te zorgen dat je voldoende hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Met onze verfcalculator is dit proces snel en gemakkelijk. Voer simpelweg de afmetingen van de ruimte in die je wilt schilderen, kies het type verf dat je gaat gebruiken en laat onze calculator de rest doen. Je zult precies weten hoeveel liter verf je moet kopen voor een perfect resultaat.

Of je nu een klein kamertje opfrist of een hele woning schildert, onze verfcalculator is jouw ultieme hulpmiddel. Bespaar tijd, geld en moeite door ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid verf koopt, zonder onnodige extra trips naar de winkel.

Rendement per type verf

Voor de berekening hierboven hebben we steeds het gemiddelde genomen. Voor Latexverf is dat bijvoorbeeld 10 m2/l rendement. Hieronder zie je van welk rendement we ongeveer uitgaan per type verf.

Type verfRendement (m²/l)
Latexverf8 – 12
Acrylverf8 – 12
Olieverf10 – 15
Beits6 – 10
Metaalverf8 – 12
Vloerverf5 – 10

Wacht niet langer, gebruik onze verfcalculator vandaag nog en maak je schilderproject een succes!