Zonnepanelen

REC Zonnepanelen: Topkwaliteit

Photo by Bill Mead on Unsplash Photo by Bill Mead on Unsplash

Ben je op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen? Dan zijn REC zonnepanelen de beste keuze voor jou! In deze uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van REC zonnepanelen. Als toonaangevend merk op het gebied van zonne-energie biedt REC hoogwaardige producten met een fenomenaal rendement. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende soorten REC zonnepanelen en waarom ze een uitstekende investering zijn voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen.

Soorten REC zonnepanelen

REC biedt een breed scala aan zonnepanelen voor diverse toepassingen. Hieronder bespreken we de drie belangrijkste soorten REC zonnepanelen:

1. REC Alpha

De REC Alpha-panelen zijn de nieuwste innovatie van REC en bieden ongeëvenaarde prestaties. Met deze panelen kun je optimaal profiteren van zonne-energie. Ze leveren maar liefst 20% meer vermogen dan conventionele panelen, wat hen tot de ultieme keuze maakt. Naast het verhoogde vermogen hebben de REC Alpha-panelen nog tal van andere voordelen, zoals:

 • Geen vermogensverlies dankzij het LID-vrije ontwerp.
 • Verhoogde energieopbrengst bij hogere buitentemperaturen.
 • Maximaal vermogen voor aanzienlijke besparingen en snelle terugverdientijden.
 • Opmerkelijke vermogensdichtheid van 217 watt/m².
 • Tot 20% meer vermogen dan veel conventionele zonnepanelen.

Vind dé beste vakman voor je project en ontvang gratis offertes.

2. REC N-Peak

De REC N-Peak-panelen zijn ideaal voor situaties waarin beperkte ruimte beschikbaar is. Deze panelen leveren meer vermogen dan veel andere merken, zelfs met minder panelen. Ze maken gebruik van geavanceerde half-cut celtechnologie, wat resulteert in een hoog rendement, vermogen en kwaliteit. Belangrijke kenmerken van de REC N-Peak-panelen zijn:

 • Maximaal vermogen van 330Wp en 60 cellen.
 • Efficiënte celtechnologie die meer zonlicht opvangt voor hogere vermogens.
 • Twee dubbele secties voor ononderbroken energieopwekking, zelfs bij gedeeltelijke schaduw.
 • Keuze uit twee series: REC N-Peak-serie (320-330 Wp) en REC N-Peak Black Series (315-325 Wp).

3. REC Twinpeak 2 Mono

De REC Twinpeak 2 Mono-panelen zijn gebaseerd op de bekroonde REC TwinPeak-technologie. Deze panelen bieden een nog grotere efficiëntie dankzij de monokristallijne PERC-cellen. Ze zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De belangrijkste voordelen van de REC Twinpeak 2 Mono-panelen zijn:

 • Hogere energieopbrengst per paneel in vergelijking met andere panelen.
 • Minder panelen nodig voor dezelfde energieopbrengst, wat resulteert in lagere kosten en snellere terugverdientijden.
 • Minimaal 25 Wp meer vermogen per paneel in vergelijking met standaard 6-cels panelen.
 • Hogere energieopbrengst, zelfs bij hogere temperaturen.

Betrouwbaarheid van REC

REC is een betrouwbaar Noors bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid en meer dan 2.000 werknemers. Ze hebben talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen, wat getuigt van de kwaliteit van hun zonnepanelen. Hier zijn enkele redenen waarom REC als een betrouwbaar merk wordt beschouwd:

 • Uitstekende productkwaliteit die de verwachtingen overtreft.
 • Europese merkbetrouwbaarheid.
 • Uitgebreide garantie tot 25 jaar.
 • Duurzame productie en duurzame producten.
 • Meer dan 40 miljoen zonnepanelen geproduceerd.

REC zonnepanelen worden vaak gebruikt als benchmark voor andere merken in de zonne-energiesector. Het interne productieproces van REC, inclusief de fabricage van wafers en cellen, zorgt voor consistente kwaliteit en innovatie. Bovendien biedt REC uitstekende klantenservice en ondersteuning bij eventuele problemen.

Vind dé beste vakman voor je project en ontvang gratis offertes.

Rendement van REC Zonnepanelen

Met REC zonnepanelen behaal je een indrukwekkend rendement dat gedurende vele jaren behouden blijft. Terwijl andere zonnepanelen gemiddeld tot 2% vermogensverlies per jaar kunnen hebben, ligt het vermogensverlies bij REC-panelen slechts op 0,7%. Dit kleine verschil in vermogensverlies resulteert in aanzienlijke voordelen op de lange termijn. Slechts enkele merken, zoals SunPower, LG en Panasonic, presteren op dit gebied beter dan REC.

REC zonnepanelen bieden niet alleen uitstekende prestaties, maar ook aantrekkelijke prijzen. Als marktleider kan REC concurrerende prijzen handhaven. Met hun toewijding aan interne productie, inclusief de fabricage van wafers en cellen, garandeert REC een hoge kwaliteit van hun zonnepanelen.

Conclusie

REC zonnepanelen zijn een uitstekende investering voor wie op zoek is naar hoogwaardige en rendabele zonne-energieoplossingen. Met een breed scala aan panelen, waaronder de baanbrekende REC Alpha, ruimtebesparende REC N-Peak en efficiënte REC Twinpeak 2 Mono, biedt REC voor elke behoefte een geschikte optie. Als een betrouwbaar Noors merk met een uitstekende reputatie in de zonne-energiesector, biedt REC hoogwaardige producten met een lange levensduur en uitstekende prestaties.

Vergelijk offertes voor REC zonnepanelen

Wil je profiteren van de voordelen van REC zonnepanelen? Vergelijk nu offertes van maximaal vier zonnepaneleninstallateurs in jouw regio. Vul hieronder je gegevens in.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.