Algemeen

Waar komt die muziek vandaan?! Inbouwspeakers als bouwstenen voor de woning

» INBOUWSPEAKERS VAN ARTSOUND: NAADLOOS DESIGN MET OVERSCHILDERBARE GRILLES » INBOUWSPEAKERS VAN ARTSOUND: NAADLOOS DESIGN MET OVERSCHILDERBARE GRILLES

Muziek is een essentieel onderdeel van ons leven. Het afspelen van de juiste sound op het juiste moment bepaalt niet alleen de sfeer, het boost ook ons humeur en mentaal welzijn. Dat we daarom altijd en overal naar onze favoriete afspeellijst willen luisteren, is geen verrassing. Ook in onze woning, waar muziek steeds meer als een letterlijke bouwsteen in de fundering verwerkt wordt. Inbouwspeakers zijn populairder dan ooit want terwijl voorheen de nodige technologie niet beschikbaar was, bestaat er vandaag een breed scala aan mogelijkheden. ArtSound biedt je alvast drie unieke reeksen van inbouwvarianten: ‘FLAT’ voor de instappers, ‘HAPPI’ als perfecte allround oplossing en de absolute topreeks ‘INTIIMI’. Build your home and build your sound; de inbouwspeakers van ArtSound helpen je alvast op weg.

Openingsbeeld: HPSQ525 Happi vochtbestendige 2-weg inbouwluidspreker vierkant, €289 per paar. Beeld boven: nieuwe Smart inbouwspeaker, beschikbaar vanaf november 2023, vanaf €449. Deze hoogkwalitatieve speaker, met ingebouwde versterker, biedt toegang tot Spotify en vele andere streamingdiensten.
Openingsbeeld: HPSQ525 Happi vochtbestendige 2-weg inbouwluidspreker vierkant, €289 per paar. Beeld boven: nieuwe Smart inbouwspeaker, beschikbaar vanaf november 2023, vanaf €449. Deze hoogkwalitatieve speaker, met ingebouwde versterker, biedt toegang tot Spotify en vele andere streamingdiensten.

Aan plaats geen gebrek

De architectuur in onze woning is de laatste jaren veel moderner en strakker geworden. Eenvoud is absoluut key, en dat willen we ook in onze muziekinstallaties: logge luidsprekers of een duidelijk opbouwsysteem zijn vandaag niet meer aan de orde. Losse modellen verstoren met het bijhorende snoer bovendien het weldoordacht design van onze woning. Daarnaast kiezen we er sneller en vaker voor om kleiner te wonen, en moeten we slim omspringen met de beschikbare ruimte. Zo kan de SMART-speaker met streamingdiensten perfect en zonder moeite in de muur of het plafond geïnstalleerd worden voor een stijlvol en naadloos resultaat.

RE2080 Intiimi 3-weg inbouwluidspreker rechthoekig met gepatenteerde drivers, 360 x 255 x 100 mm, €749 per paar.
RE2080 Intiimi 3-weg inbouwluidspreker rechthoekig met gepatenteerde drivers, 360 x 255 x 100 mm, €749 per paar.

Beats met een kleurtje

Hoewel we steeds omringd worden door onze favoriete beats, willen we de geluidsbron liever niet zien. Onze moderne inrichting staat bovendien grote en ongemakkelijke objecten niet langer toe. En ook al zijn ingebouwde speakers op zichzelf al uiterst subtiel, onzichtbaar zijn ze nooit. Aan de hand van overschilderbare grilles biedt ArtSound een geschikte oplossing voor zij die houden van maximale discretie. De INTIIMI-reeks, waaronder de RO2060-luidspreker, werd daarnaast volledig frameloos afgewerkt, waardoor het gelijk aan de muur in het interieur verdwijnt. Deze topreeks beschikt over titanium drivers en een dubbele filter voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Liefhebber van color blocking met felle kleuren? Creëer dan een opvallend contrast door de grille in een andere kleur te schilderen dan de muur waarin de speaker verwerkt werd.

HPRO550 Happi vochtbestendige 2-weg inbouwluidspreker stereo rond, Ø 200 x 80 mm, €239 per stuk.
HPRO550 Happi vochtbestendige 2-weg inbouwluidspreker stereo rond, Ø 200 x 80 mm, €239 per stuk.

Sfeer uit de muur

Op de fiets, met een stofzuiger in de hand of als achtergrond tijdens een gezellig diner: muziek is overal. Ook in de keuken of badkamer, waar een goede beat een plezierige compagnon is bij het kokerellen of douchen. De HAPPI-inbouwspeakers (ofwel de HPR0555 Stereo of de HSQ525) zijn vochtbestendig en dus perfect voor deze ruimtes. Zoek je een ingebouwde optie voor je overdekt terras of pool house? De luidsprekers uit de HAPPI-reeks vallen ook hier perfect te integreren. Spetter en plons er dus maar met een gerust hart op los – je verborgen muziek verliest geen kracht.

Over ArtSound

ArtSound is onderdeel van het uit Gavere afkomstige House of Music. Met meer dan 25 jaar ervaring in de audio-sector streeft ArtSound ernaar een uitstekende geluidskwaliteit te combineren met gebruiksvriendelijke producten die bovendien steeds betaalbaar zijn. Het bedrijf heeft niet alleen een sterke aanwezigheid in het professionele circuit, het biedt ook eenvoudige en efficiënte audio-oplossingen aan de residentiële markt. Het productassortiment bestaat vandaag uit versterkers, radio’s, hoofdtelefoons, speakers – opbouw, inbouw en draagbaar – en multiroom toepassingen.

ArtSound: 100% Belgisch en een tikkeltje rebels.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.