Dak

Stormpan Vario 18 schittert in het rood!

Stormpan Vario 18 © Wienerberger Stormpan Vario 18 © Wienerberger

De Stormpan Vario 18, al bekend als de grootste stormpan op de markt, komt nu met twee opwindende nieuwe esthetische varianten. Naast het vertrouwde mat zwart, schittert deze kleidakpan nu ook in Natuurrood en Rustiek.

Hierdoor biedt Wienerberger niet alleen een slanke en elegante uitstraling, maar ook meer vrijheid om de kleur af te stemmen op verschillende architecturale stijlen, variërend van modern tot rustiek.

Dakpan Stormpan Vario 18 © Wienerberger
Dakpan Stormpan Vario 18 © Wienerberger

Ontwikkeld in samenspraak met dakdekkers

De Stormpan Vario 18 is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen dakdekkers en Wienerberger. Geïnspireerd door praktijkervaringen op het dak, hebben vakmensen de pan herontworpen voor een hoger rendement en optimaal gebruiksgemak. Met een zeer aanpasbare kopsluiting en gegarandeerde spelingen, zowel horizontaal als verticaal, past de kleidakpan zich moeiteloos aan elk type dak aan, terwijl de traditionele uitstraling behouden blijft.

Vind dé beste vakman voor je project en ontvang gratis offertes.

Flexibele plaatsingsmogelijkheden voor snelle installatie

De Stormpan Vario 18 biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke oplossing, maar ook efficiëntie in plaatsing. Met slechts 17,1 pannen per vierkante meter bij maximale latafstand, levert deze kleidakpan aanzienlijke tijdsbesparingen op voor dakdekkers. Voeg daarbij de twee ophangneuzen voor snelle installatie en het resultaat is een kostenbesparende en tijdefficiënte oplossing.

Hoogwaardige normen en unieke garantie

De Stormpan Vario 18 voldoet aan de Europese productnorm EN 1304 en draagt het BENOR-keurmerk, wat garant staat voor kwaliteit op gebieden zoals uitzicht, maat- en vormvastheid, buigweerstand, ondoorlatendheid en vorstbestendigheid. Wienerberger biedt een opmerkelijke 30 jaar garantie op vorstbestendigheid, inclusief leverings- en plaatsingskosten, een unicum in België.

Een aanpassing op maat van Natuurrood en Rustiek

Naast de praktische voordelen biedt de Stormpan Vario 18 ook esthetisch genot. De strakke en elegante dakpan zorgt altijd voor een mooi gesloten 4 pannenpunt, zelfs bij maximale afstand tussen de kleipannen. Met de toevoeging van de nieuwe roodtinten Rustiek en Natuurrood, naast de mat zwarte variant, kan de uitstraling van het dak nu volledig naar wens worden aangepast.

Ontvang vrijblijvend een offerte en bespaar tot 35%

  • Ontvang gratis offertes
  • Van 4 vakmannen uit je eigen regio
  • Door te vergelijken bespaar je tot 35%
Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.