Algemeen

Binnenkort te verkrijgen: Interior Style Guide van Bart Appeltans

blank

Op zoek naar wat extra flair voor je interieur? Dan is het nieuwste boek van Bart Appeltans een absolute must-read. Deze gerenommeerde interieurarchitect uit Vlaanderen neemt je in zijn derde boek mee op een inspirerende reis doorheen de basisprincipes van interieurafwerking. En het beste van alles? Je kan deze speelse pocket overal mee naartoe nemen!

Interior Style Guide - Bart Appeltans
Interior Style Guide – Bart Appeltans

Naast zijn portfolioboeken “Tijdloos” en “Thuiskomen”, die je begeleiden door het volledige bouwproces, is “Interior Style Guide” de perfecte aanvulling voor wie op zoek is naar de ultieme finishing touch voor hun woning. Het boek bevat een uitgebreide selectie van prachtig behangpapier, sublieme verfkleuren, raambekleding, meubelcombinaties en decoratieve objecten. Appeltans deelt zelfs enkele geheimen over hoe je op een esthetische manier je decoratieve stukken kan plaatsen en welke kaders het best passen bij elke muur.

De ultieme handleiding

Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en je te laten inspireren door de vele kleurcombinaties en patronen van tegel- of parketvloeren? “Interior Style Guide” is de ultieme handleiding om je te helpen bij het creëren van een stijlvolle, functionele en gezellige ruimte. Met talloze tips, schetsen en tekeningen, en waanzinnige ideeën kan je elk detail van je interieur afwerken en laten stralen.

Laat jezelf de ster worden in je eigen woning en schitter met deze glamoureuze guide die je overal kan inspireren. Nodig je buren maar uit om te komen kijken!

Wie is Bart Appeltans?

Bart Appeltans is voornamelijk bekend geworden als interieurontwerper van een programma genaamd ‘Blind Gekocht’. Samen met Liesbet Bemong richtte hij in 2008 een bedrijf op dat zich bezighoudt met interieurontwerp en architectuur, genaamd SFAR. Dit bedrijf staat bekend om het creëren van tijdloze, sfeervolle en warme interieurs met een strakke, hedendaagse vormgeving en gebruikmaking van natuurlijke materialen. Bart heeft zijn ideale interieur beschreven in het boek ‘Tijdloos’.

Vanaf wanneer kun je het kopen?

Het wordt uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts en zal op 28/04/2023 uitgebracht worden.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.