AlgemeenSchilderen

Van TV-scherm naar jouw gereedschapskist: De ‘Brush Saver’ van Action

Brush Saver © Action Brush Saver © Action

Vandaag introduceert Action de ‘Brush Saver’, een innovatief kwastenvacuüm dat verfkwasten in optimale conditie houdt en uitdroging voorkomt, waardoor ze steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Deze uitvinding, winnaar van het Nederlandse tv-programma ‘Wat een uitvinding!’, is nu verkrijgbaar in alle Action winkels, ook in België. Action heeft het product verder ontwikkeld en klaar gemaakt voor grootschalige productie.

Jasper Schilder, Hoofd Inkoop bij Action, licht toe: “Het ontwikkelen van een compleet nieuw, luchtdicht product dat zowel veilig als gebruiksvriendelijk is, was een uitdaging en vereiste vele testrondes. We zijn dan ook trots dat deze uitvinding nu beschikbaar is voor zowel thuis- als professionele schilders.”

Verleng de levensduur van je kwasten

De Brush Saver houdt gebruikte verfkwasten in topconditie en biedt daarmee een oplossing voor een veelvoorkomend probleem: het snel uitdrogen van kwasten na één keer gebruik. Dit verlengt de levensduur van je kwast aanzienlijk, waardoor je deze keer op keer kunt hergebruiken. Action wil haar klanten enthousiasmeren met slimme, dagelijkse producten tegen een betaalbare prijs. De Brush Saver is verkrijgbaar voor slechts €7,95, inclusief twee kwasten.

Brush Saver © Action
Brush Saver © Action

Geboren uit een slim idee

De Nederlandse elektricien en klusjesman Wim van Vliet bedacht de Brush Saver. Zijn verfkwasten werden snel onbruikbaar, waardoor hij op zoek ging naar een oplossing. Na verschillende methodes te hebben geprobeerd, zoals het bewaren van kwasten in zakken, potten en zelfs de koelkast, vond hij uiteindelijk de oplossing in de scheikunde: een laagje water in een luchtdichte pot. Het water verdampt in een vacuüm, waardoor een mist ontstaat die de borstelharen zacht houdt. Zijn uitvinding won vervolgens de eerste plaats in het tv-programma ‘Wat een uitvinding’ op SBS-6.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.