Algemeen

eco!Booster: Kärcher maakt hogedrukreiniging 50% efficiënter 

De nieuwe lans is niet alleen effectiever, maar ook uitermate geschikt voor het reinigen van delicate oppervlakken. De nieuwe lans is niet alleen effectiever, maar ook uitermate geschikt voor het reinigen van delicate oppervlakken.

Reinigingsexpert Kärcher lanceert met de eco!Booster spuitlans een belangrijk nieuw accessoire op de markt voor hogedrukreinigers. Met dit unieke accessoire kan vuil niet alleen sneller, maar ook milieuvriendelijker worden verwijderd. Dankzij de 50% hogere reinigingsprestaties in vergelijking met een standaard vlakstraalmondstuk, kan de gebruiker grondig en snel te werk gaan. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook water en energie. De eco!Booster is verkrijgbaar in drie varianten, waardoor hij compatibel is met Kärcher hogedrukreinigers in de klassen K 4 tot en met K 7.

Krachtige prestaties, zelfs op delicate oppervlakken 

De nieuwe eco!Booster vlakstraallans biedt een doeltreffende oplossing voor het verwijderen van vuil rondom het huis en is in het bijzonder geschikt voor oppervlakken waarop een vuilfrees niet wordt aanbevolen. Of het nu gaat om het reinigen van houten oppervlakken zoals schuttingen of tuinmeubilair, garagepoorten of het efficiënt onderhouden van voertuigen, de eco!Booster onderscheidt zich door zijn brede, gelijkmatige hogedrukstraal. Zijn superieure efficiëntie wordt behaald door de waterstraal onder hoge druk door een luchtmantel te leiden. 

Gebruiksvriendelijkheid centraal

Dit accessoire bestaat uit twee delen: een eenvoudige sproeilans met een standaard vlakstraalsproeier die wordt aangesloten op het hogedrukpistool om hardnekkig vuil te verwijderen. 

Om het brede eco!Booster opzetstuk te bevestigen, hoef je hem enkel in het spuitpistool te duwen. Na gebruik kan hij eenvoudig worden verwijderd met de ontgrendelknoppen aan de zijkant en vervolgens worden opgeborgen. 

CompatibiliteitVoor K 4: eco!Booster 130
(2.645-387.0)Voor K 5: eco!Booster 145
(2.645-384.0)Voor K 7: eco!Booster 180
(2.645-386.0)
Gewicht zonder accessoires0,365 kg
Afmetingen hulpstuk inclusief straalvlak615 mm x 108 mm x 51 mm

Beeldmateriaal

Efficiëntie heruitgevonden: De Kärcher eco!Booster voor hogedrukreinigers.
Efficiëntie heruitgevonden: De Kärcher eco!Booster voor hogedrukreinigers.
Dankzij de innovatieve
Dankzij de innovatieve “eco!Booster” lans gaat het reinigen van oppervlakken niet alleen sneller, maar ook milieuvriendelijker.
De eco!Booster overtuigt met zijn brede, gelijkmatige hogedrukstraal en bewijst zijn volle doeltreffendheid.
De eco!Booster overtuigt met zijn brede, gelijkmatige hogedrukstraal en bewijst zijn volle doeltreffendheid.
Dankzij de verbeterde efficiëntie besparen gebruikers naast energie en water ook tijd.
Dankzij de verbeterde efficiëntie besparen gebruikers naast energie en water ook tijd.
Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.