Algemeen

Fleur je huis op met een prachtige nieuwe tafel!

blank

Lekker je huis opknappen en opfleuren met leuke nieuwe items, dat is iets waar je veel mensen voor wakker kan maken. Lekker de woonwinkels afstruinen op zoek naar dat ene item waar je hart sneller van gaat kloppen en waar jouw huis een grote boost van krijgt. Het is toch geweldig om opeens dat ene item in de winkel tegen te komen waar je al langere tijd naar op zoek bent. Je hart gaat er spontaan sneller van slaan! Dat is nog eens een groot gelukje. Er zijn echter zoveel soorten decoratie en meubels op de markt, hoe weet je wat een geschikte nieuwe tafel is bijvoorbeeld? Hieronder wordt een drietal tafels uitgelicht die het allemaal heel goed zouden doen in een stijlvol interieur. Doe lekker inspiratie op en wie weet sleep jij binnenkort wel een nieuwe tafel mee naar huis.

Een salontafel

Allereerst is een salontafel een perfecte tafel om als nieuwe tafel aan te schaffen. Zo’n tafel is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en een onmisbaar item voor een nieuw huis, dat is een salontafel zeker! De salontafel wordt helaas wel veel te weinig gebruikt, want het wordt snel als een soort bijzettafel ingezet om snel even iets op te leggen. Dit betekent niet dat de salontafel heel onopvallend moet zijn, integendeel juist. Je kan ook voor een combinatie van meerdere kleinere salontafels kiezen, dat staat heel dynamisch en modern. Super leuk bij een grote hoekbank bijvoorbeeld, ook gemakkelijk om bijvoorbeeld een doosje chocolaatjes op te zetten. Zet er een goede accessoire op, en het is een compleet plaatje!

Een bartafel

Een bartafel staat voor gezelligheid. Als jij dol bent op borrelen met vrienden of lekker bourgondisch dineren, dan is een bartafel uitermate geschikt voor in jouw huis. Bartafels komen in diverse soorten en maten, zo heb je vierkante bartafels, maar ook ronde bartafels. Het voordeel van zo’n rond exemplaar is dat je gemakkelijk bij de spullen op de tafel kan komen van alle kanten, handig als je veel op de tafel hebt gezet (hapjes en drankjes bijvoorbeeld). Je kan tevens ook veel stoelen kwijt aan zo’n ronde bartafel, handig! Maar ook een vierkante bartafel kan de show stelen. Je kan deze goed tegen de muur aanschuiven, en dan een paar barstoelen er tegenaan schuiven, en klaar is kees. Kies voor barkrukken van diverse designs, dat staat speels en modern! Enorm gezellig om met z’n allen hier lekker aan het ontbijt met Kerst, of lekker lunchen met Pasen!

Een eettafel

De eettafel is misschien wel een van de belangrijkste meubels van de hele woonkamer. Hier kom je samen met je gezin en je familie, hier neem je dag door onder het genot van een smakelijke maaltijd en een verfrissend drankje. Je kan eettafels kopen in heel veel verschillende stijlen, dus het is maar net wat je voorkeur is. Wil je graag een robuuste eettafel van hout, of toch liever eentje van kunststof die heel modern oogt? De keuze is reuze! Ook met de vorm van de eettafel kan je spelen: zo heb je ronde eettafels, die geschikt zijn voor wat kleinere woonkamers. Maar een vierkante of rechthoekige eettafel staan heel luxe en stijlvol in een wat groter huis. Als je vaak mensen over de vloer krijgt en dol bent op visite, kies dan voor een wat grotere eettafel, zodat je geen spijt krijgt en iedereen opgepropt naast elkaar aan tafel plaats moet nemen. Koop je eettafel in ieder geval bij Emob, want bij Emob ben je verzekerd van kwaliteit voor een zacht prijsje!

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.