Algemeen

Gratis tickets Batibouw

Gratis ticket voor Batibouw Gratis ticket voor Batibouw

Batibouw, de jaarlijkse hoogmis voor bouw-, renovatie- en interieurliefhebbers, biedt een schat aan inspiratie en informatie voor iedereen die plannen heeft voor hun huis. Maar hoe kun je deze ervaring beleven zonder te betalen? Hier is een gids over hoe je gratis tickets kunt bemachtigen en wat je kunt verwachten van deze prestigieuze beurs.

Wat is Batibouw?

Batibouw is de grootste vakbeurs in België gewijd aan bouw, renovatie en interieur. Jaarlijks verzamelen exposanten van over de hele wereld zich op dit evenement om de nieuwste trends, technologieën en producten te presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Van keukens tot badkamers, van energiezuinige oplossingen tot designmeubels, Batibouw biedt een uitgebreid overzicht van alles wat met wonen en bouwen te maken heeft.

Hoe krijg je gratis toegang tot Batibouw?

Er zijn verschillende manieren om gratis toegang te krijgen tot Batibouw:

  1. Via exposanten: Veel exposanten op de beurs bieden gratis tickets aan hun potentiële klanten. Neem contact op met de exposanten waarin je geïnteresseerd bent en laat hen weten dat je hun stand op Batibouw wilt bezoeken. Ze zullen je waarschijnlijk graag een gratis uitnodiging sturen.
  2. Mediapartners: Batibouw werkt samen met verschillende mediapartners die ook gratis tickets weggeven aan hun lezers of volgers. Houd de websites en sociale mediakanalen van deze mediapartners in de gaten voor mogelijke winacties of promoties.
  3. Wedstrijden: Er zijn tal van wedstrijden, zowel online als offline, waarbij je gratis tickets voor Batibouw kunt winnen. Houd je ogen open voor deze kansen en neem deel aan de wedstrijden om je kans op gratis toegang te vergroten.
  4. Na 16u gaan op een weekdag: Op een weekdag mag je gratis binnen vanaf 16u. Dat is voldoende als je slechts één of twee exposanten wenst te bezoeken. Wil je er meerdere bezoeken of eens de volledige beurs bezoeken, dan raden we je toch echt aan om een ticket te bemachtigen.

Mis deze kans niet om gratis toegang te krijgen tot Batibouw en laat je inspireren door de laatste trends en innovaties op het gebied van wonen en bouwen.

Veelgestelde vragen

Wanneer is de volgende editie van de Batibouw-beurs?

De volgende editie van Batibouw vindt plaats van zaterdag 17 tot zondag 25 februari 2024 in Brussels Expo (Heizel Tentoonstellingscentrum).

Hoe kan ik gratis toegang krijgen tot Batibouw?

Je kunt gratis toegang krijgen via exposanten, mediapartners en door deel te nemen aan wedstrijden die gratis tickets aanbieden.

Wat zijn de toegangsprijzen als ik geen gratis tickets kan krijgen?

De toegangsprijzen voor Batibouw 2024 zijn als volgt:
– €15 per volwassene
– €13 per persoon voor groepen tussen 15 en 40 personen

Gratis toegang op weekdagen vanaf 16.00 uur
Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.