Algemeen

Het Eurovisie Songfestival komt er weer aan 

Photo by Parsoa Khorsand on Unsplash Photo by Parsoa Khorsand on Unsplash

Het Eurovisie songfestival komt er weer aan en dat is voor veel mensen weer een groot feest. Dit is iets waar velen het hele jaar naar uitkijken en dan houden ze er ook van om dit groot te vieren. We komen allemaal samen om te genieten van de goede muziek en dat is tijd voor een feestje. Vooral als de Nederlandse en Belgische deelnemers het goed doen. Maar hoe doe je dat, als je zelf maar klein behuisd bent? 

Dan reserveer je vierkante meters op het dichtstbijzijnde grasveld in de buurt, zet de ruimte af en plaats daar een demontabele container van hele goede kwaliteit.

Een container voor een feest

Je kan een container halen om gemakkelijk als feestlocatie te gebruiken en dit is een hele handige opleiding als je bijvoorbeeld niet zo’n grote woning hebt. Op die manier heb je ook geen rommel in je woning en heb je voor iedereen een ruimte die ook groot genoeg is, om goed te kunnen genieten van het songfestival. De containers zijn er in veel verschillende maten. De basis is 2 x 2 meter. Veel gasten? Dan kunnen we opschalen tot 6 x 2 meter. 

Opbouwen gaat snel. Twee mannen hebben de basisuitvoering in 10 minuten overeind staan. Daar is geen bijzonder gereedschap bij nodig. Voor het opbouwen van uitgebreidere versies is iets meer tijd nodig. 

Meerdere uitvoeringen  

Het kopen van een zeecontainer kan in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld containers met een enkele of dubbele deur aan de korte kant of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Verder zijn er ook andere accessoires mogelijk, zoals stellingen of een kapstok. 

Je kunt de containers inrichten als materiaalcontainer – dus alleen voor de opslag van eten en drank. Op die manier heb je bijvoorbeeld ook genoeg ruimte om allerlei dingen in de container op te kunnen slaan, als je misschien niet zo veel opslagruimte in je woning hebt. Maar het plaatsen van een drankafgiftepunt annex bar is bij sommige leveranciers ook mogelijk. 

Vragen of opmerkingen? 

Je gaat natuurlijk wat onderzoek doen naar verschillende leveranciers en de containers die ze aanbieden. Als je uiteindelijk een beslissing hebt gemaakt over de container die je graag zou willen aanschaffen, moet je vaak allereerst contact opnemen met de leverancier. Op hun website vind je meestal een manier waarop je contact met ze kan opnemen en op die manier kan je eventueel ook nog wat vragen stellen, als je deze hebt. Dit kan je vaak doen via een telefoontje of soms zelfs een e-mail.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.