Algemeen

Hörmann en Renson slaan de handen in elkaar

Hörmann en Renson slaan de handen in elkaar Hörmann en Renson slaan de handen in elkaar

Door een naadloze integratie streven Renson en Hörmann naar een versterkte architecturale uitstraling in hun nieuwste samenwerkingsproject. De recente bundeling van krachten tussen beide bedrijven heeft geleid tot een antwoord op de vraag uit de markt, met de introductie van een innovatieve totaaloplossing: een kantelpoort bekleed met aluminium gevelprofielen.

Het samenkomen van Hörmann en Renson komt niet als een verrassing. Beide fabrikanten delen een gedeelde focus op kwaliteit, duurzaamheid en esthetische meerwaarde. Deze gedeelde missie wordt nu voortgezet met de introductie van de nieuwe kantelpoort van Hörmann, voorzien van Renson-gevelbekleding. De hoge standaarden blijven gehandhaafd, met strenge kwaliteitstesten op de Hörmann-site in Legnica die hebben geleid tot technische goedkeuring.

Op maat gemaakt

De samenwerking heeft zich gericht op de ET 500 kantelpoort, een model ontwikkeld door Hörmann dat naar binnen draait in de gevel. De stille werking, uitstekende isolatie en het veilige sluitsysteem maken dit model een hoogwaardige oplossing voor inpandige garages, met een ontworpen levensduur van minstens 250.000 cycli.

Deze poort heeft nu een nieuwe esthetische uitstraling gekregen. “In samenwerking met Hörmann hebben we deze gecombineerde oplossing ontwikkeld en introduceren we deze op de markt met een uniforme marketingstrategie”, legt Dieter Bodvin, Head of Sales EU5 bij Renson uit. “Onze aluminium gevelbekleding voegt aanzienlijke waarde toe aan deze ‘up and over’ garagepoort. De technische goedkeuring van onze profielen bevestigt de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het eindproduct, dat altijd op maat wordt geproduceerd – door zowel Hörmann als Renson – en geïnstalleerd door een erkende plaatser.” Dennis Croes, algemeen directeur van Hörmann, voegt toe: “Wanneer twee sterke kwaliteitsmerken samenwerken, resulteert dit altijd in een prachtig product op het gebied van duurzaamheid en design. Onze ET500 poort bekleed met Renson Linarte is hier een uitstekend voorbeeld van.”

Comfort voor zowel de installateur als de bewoner

Met een systeem dat een kantelpoort en hoogwaardige gevelbekleding naadloos integreert, is de installateur verzekerd van een vlotte installatie met een hoogwaardig resultaat. De technische tekeningen van de totaaloplossing zijn een handige tool, en ook de eindklant profiteert dagelijks van deze nieuwe samenwerking. De duurzame materialen vereisen minimaal onderhoud en de bediening van de poort is uiterst veilig. Dit alles in een uniforme look-and-feel voor een harmonieus gevelbeeld, met de geavanceerde integratie- en personalisatiemogelijkheden van Linarte als grote troef.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.