Algemeen

Hulp nodig bij verhuizen? Lees dan meer! 

Hulp nodig bij het verhuizen? Hulp nodig bij het verhuizen?

Heb je een nieuwe woning gevonden of ga je voor de eerste keer op jezelf wonen dan heb je waarschijnlijk hulp nodig met het vervoeren van je spullen. Dit is een enorm grote klus, vooral als je op een hoge etage woont, dan moeten alle spullen eerst nog van boven naar beneden worden gehaald met een verhuislift. Bij een grote verhuizing zullen er een aantal stappen moeten worden genomen. De belangrijkste is je inboedel leegmaken, dit kost best wel wat tijd en dat ga je zonder verhuisbedrijf niet makkelijk kunnen doen, tenzij je zelf een grote bus en genoeg mankracht hebt. Wanneer heb je hulp nodig bij een verhuizing? En waar moet je allemaal op letten? Lees hier verder!

Woon je op een hoge etage? Dat is geen probleem

Mensen die op een hoge etage wonen en te maken hebben met een verhuizing denken misschien hoe ga ik ooit mijn spullen verplaatsen vanaf deze etage naar een andere woning. Dat gebeurd meestal met een verhuislift die heel hoog kan gaan. Zo worden jouw spullen veilig naar buiten gebracht vanaf een hoge etage naar de begane grond en vervolgens in de bus gestopt om naar het andere huis te verplaatsen. Tenzij je zelf een verhuislift ter beschikking hebt en de ervaring om die te gebruiken is het handig om daarvoor dus een verhuisbedrijf in te schakelen, zodat dit zorgvuldig gedaan kan worden en je inboedel veilig beneden komt. 

Wat valt er onder inboedel?

Inboedel is een groot woord, als je gaat verhuizen en je moet je inboedel leegmaken dan vraag je jezelf natuurlijk af wat valt er allemaal onder inboedel en wat moet je dus allemaal verplaatsen. Inboedel is een verzamelnaam van goederen. Hiermee wordt bedoeld alle goederen die niet vastzitten aan de grond, denk bijvoorbeeld aan stoelen, tafels, gordijnen of kasten. Deze spullen zul je bij een verhuizing allemaal moeten verplaatsen zodat de volgende eigenaar weer zijn eigen inboedel kan neerzetten en waarschijnlijk zul je je eigen inboedel ook willen plaatsen in je nieuwe huis. 

Schakel een verhuisbedrijf in

De voordelen van een verhuisbedrijf zijn eindeloos. Ze nemen alles uit handen, waardoor jij je alleen maar bezig hoeft te houden met je nieuwe huis. Een verhuisbedrijf kan je spullen inpakken, naar beneden halen van een hogere etage, en alles netjes vervoeren naar je nieuwe locatie. Het kost misschien een beetje geld, maar dat is het zeker waard!

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.