Algemeen

Siegers Technics en ETI vieren samen 125 jaar bestaan in Zoo van Antwerpen

blank

ETI (50 jaar) en Siegers Technics (75 jaar) vierden op 10 juni hun gezamenlijke 125-jarige bestaan met een personeelsevenement in de Zoo van Antwerpen. Beide bedrijven behoren tegenwoordig tot de groep Building Technology die complementaire KMO’s met elkaar verbindt en op die manier zorgt voor een complete service voor alle gebouwtechnieken.

Personeel bedanken voor hun harde werk

De werknemers van ETI en Siegers Technics werden vorige week getrakteerd op een gedenkwaardige avond in de Zoo van Antwerpen. “We wilden met dit feest vooral ons personeel bedanken voor hun harde werk. Zonder hun tomeloze inzet zou onze groei immers niet mogelijk zijn,” zegt Jan Ennekens, General Manager bij Siegers Technics. Op het programma stond onder meer een sfeervolle avondwandeling met gids door de dierentuin en een gezellig diner met muzikale omkadering in de stijlvolle Marmeren Zaal van de zoo. 

blank

Antwerpen en Kempen samen naar de toekomst in Building Technology

Samen staan Siegers Technics uit Turnhout en het Antwerpse ETI voor een jarenlange ervaring in de Kempen en in en rond de haven van Antwerpen. De twee vennootschappen werken nu samen in de groep Building Technology en willen ook samen de toekomst tegemoet treden. Met Building Technology creëerde bestuurder Luc Ost een ‘one stop shop’ voor de investering in technieken: “Om te groeien wilden we een volledige service op maat kunnen leveren. Dankzij Building Technology kunnen bouwfirma’s en bouwheren hun hele techniekenpakket toevertrouwen aan één en dezelfde groep.”

Belangrijke speler op gebied van multitechnieken

Binnen het domein van multitechnieken is Building Technology een grote groep, goed voor een omzet van ongeveer 50 miljoen euro en meer dan 225 werknemers. Technologie wordt een steeds belangrijker element in gebouwinfrastructuur en Building Technology kiest voor een verruiming van het aanbod door bedrijven als ETI, Siegers Technics, ETI Partner en Clima & Partners te integreren. Momenteel is Building Technology in zowat alle segmenten van de sector aan de slag en de groep heeft de ambitie om de komende jaren verder te blijven groeien en hun marktaandeel uit te breiden.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.