Algemeen

Verrijk je zomerdagen met de verfijnde elegantie van NOMAD en GOBI van Tribù 

blank

Duurzaam design en stijlvol comfort voor buitengewone momenten

Ervaar deze zomer het summum van outdoor comfort met de NOMAD en GOBI collecties van Tribù. Deze zomercollecties brengen een vleugje duurzame luxe in je buitenomgeving, zodat je optimaal kunt genieten van de warme zomerdagen. Met aandacht voor tijdloos design en stijlvolle elegantie, zorgen deze creaties voor buitengewone momenten van pure ontspanning en genot. Laat je inspireren door de magie van de zomer en transformeer je buitenruimte tot een sublieme oase van rust.

​Ervaar het ongeëvenaarde zitcomfort van de NOMAD-armstoel

Ontdek het ongeëvenaarde comfort van de NOMAD-armstoel, een meesterwerk dat de unieke eigenschappen van teakhout in de schijnwerpers zet. Met diepgaande kennis van het bewerken van teakhout heeft Tribù in nauwe samenwerking met ontwerpster Monica Armani van begin tot eind gewerkt om zachte vormen, subtiele lijnen en vakmanschap in perfecte harmonie samen te brengen. Elk element van de NOMAD-armstoel vloeit naadloos in elkaar over en creëert een kunstwerk op zich. De harmonieuze rugleuningen nodigen je uit om plaats te nemen en volop te genieten van je buitenomgeving. 

Met oog voor detail heeft Monica Armani ook zorgvuldig gevormde kussens ontworpen, als ware couture-objecten die perfect passen bij de stoelen. Deze kussens bieden niet alleen comfort, maar vervolmaken tevens de unieke esthetiek van het ontwerp. De NOMAD-armstoel belichaamt een verfijnd en duurzaam design en draagt bij tot de elegantie van de NOMAD-collectie die de discrete en exclusieve luxe uitstraalt waar Tribù zo bekend om staat.

​Prijs: 1.675 €

GOBI: een eigentijdse ode aan de historische breikunst

Laat je betoveren door de prachtige GOBI-manden, waar ontwerper Ilia Eckardt teruggrijpt naar een innovatieve ambachtelijke haakwerktechniek. Deze techniek, een grootschalige interpretatie van de legendarische tricotsteek, resulteert in adembenemende handgemaakte creaties, vervaardigd uit gerecycled garen. Het ontwerp straalt een krachtige visuele impact uit, waar vakmanschap in zijn puurste vorm tot leven komt. De eigentijdse visie en de levendige organische stijl versmelten naadloos met de natuurlijke omgeving.

Deze met liefde en vakmanschap vervaardigde manden, verkrijgbaar in diverse vormen, markeren het begin van een nieuwe reeks accessoires. Laat ze schitteren als decoratieve pronkstukken, gebruik ze op elegante wijze om je spullen op te bergen of transformeer ze tot prachtige bloempotten.

​Prijzen:

  • Dia 40 cm (H30): €895
  • Dia 60 cm (H50): €1.170

Maak kennis met de ontwerpers achter deze creaties

  • Monica Armani

Monica Armani is een Italiaanse architect en ontwerpster die bekend staat om haar oog voor detail en gevoel voor geometrische precisie. Ze groeide op in een villa op een heuvel, ontworpen door haar vader die architect was. Het ontwerp van de villa vormde een uniek continuüm tussen binnen en buiten dat ook in haar huidige werk terugkomt: een naadloze fusie van interieur en exterieur waarbij elk element zorgvuldig is doordacht. 

  • Ilia Eckardt

De Belgische ontwerper Ilia Eckardt groeide op in de Belgische modewereld. Zijn moeder Hilde Frunt, die werkte voor bekende modeontwerpers als Raf Simons, Dries Van Noten, Ann Demeulemeester en Walter Van Beirendonck, bracht Ilia in aanraking met de meest gedurfde mode-experimenten. Vandaag experimenteert hij zelf met innovatieve breitechnieken en materialen en verlegt hij grenzen in de wereld van design.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.