Algemeen

Zo maak jij je badkamer af met een gepersonaliseerde fotokalender

Fotokalender maken Fotokalender maken

Is jouw nieuwe badkamer helemaal klaar om er eindelijk van te kunnen genieten? De tegels zijn gelegd, alle badkamer voorzieningen zijn geïnstalleerd en de afvoer is in orde. Nu is het tijd om je badkamer in te richten met decoraties. Badkamers kun je inrichten in verschillende stijlen. Om jouw badkamer net dat beetje extra te geven kun je ervoor kiezen om je badkamer te personaliseren. Hoe doe je dit? Een fotokalender maken voor je badkamer is een leuk idee! In dit artikel vertellen wij hoe je hiermee aan de slag kan.

Waarom een fotokalender?

Met een fotokalender voor het jaar blik je terug op je mooie herinneringen en momenten. Tegenwoordig is iedereen druk en hectisch, waardoor we soms vergeten stil te staan bij de mooie momenten. Door foto’s te combineren met een kalender ben je de drukte voor. Het zorgt niet alleen voor mooie terugblikken, maar hierdoor weet iedereen in het huishouden ook nog eens wat de planning is. Zo houd je alles bij en kun je vooruit plannen. Hoe kun je je dag beter starten dan met een mooie foto uit de oude doos?

Hoe maak je een fotokalender?

Je kan tegenwoordig gemakkelijk online een fotokalender maken. Je bent slechts een paar stappen verwijderd van een persoonlijke fotokalender. Er zijn verschillende online fotoprogramma’s waar je je foto’s kunt uploaden. Er zijn vaak vele thema’s en templates waar je uit kunt kiezen. Het is ook mogelijk om je kalender zelf te versieren met stickers en sjablonen online. In plaats van dat je een template uitkiest, kun je voor een leeg sjabloon kiezen. Bedenk ook goed wat jouw gewenste formaat is en hoe je de kalender wilt laten inbinden. Houd er rekening mee dat de kalender in de badkamer wordt opgehangen. Het is dus een vereiste dat het fotopapier waterbestendig is. 

Waar kan je een fotokalender maken?

Een fotokalender kun je natuurlijk op de ouderwetse manier maken; knippen en plakken. Hoewel dit erg leuk en creatief is, kan het ook heel erg tijdrovend zijn. Je kunt een fotokalender ook online maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij Albelli. Het handige aan het online opmaken van een kalender, is dat je na hem vervolgens gelijk kunt bestellen. Binnen een paar dagen ontvang je de fotokalender in de brievenbus. Er zijn veel sites waar je dit kunt doen. Een online programma zoals Canva is ook mooi om fotokalenders in te maken.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.