Badkamer

Dagelijkse routines worden fluitje van een cent met hansgrohe Xanuia

Hansgrohe Xanuia Hansgrohe Xanuia

Hoe passen welzijn, duurzaamheid, netheid en esthetiek in één ruimte? Kleinere badkamers zijn vaak puur functioneel zonder een huiselijke sfeer uit te stralen. De nieuwe Xanuia Q-keramiekcollectie van hansgrohe brengt daar samen met de Xarita Lite-spiegel en het EluPura Original-toilet verandering in. Ze maken deel uit van de holistische badkamerervaring en ondersteunen alle behoeften uit het dagelijks leven. Hansgrohe benadrukt hiermee dat elke badkamer een plek van inspiratie wordt, van wandbekleding en productkeuze tot accessoires. Het resultaat is een feelgoodruimte die de gebruiker optimaal ondersteunt ongeacht grootte en budget.  

Ontworpen om routines te vereenvoudigen 

De hansgrohe Xanuia-wastafels worden dankzij hun kleinere vorm in verschillende maten en varianten in bijna elke stijl geïntegreerd. De speciaal ontwikkelde ComfortZone-combinatietest creëert synergiën tussen wastafel en kraan om ze optimaal te benutten. Deze test controleert factoren zoals de straal bij verschillende waterdrukken of de beschikbare ruimte tussen kraan en wastafel om zo de best mogelijke waterbeleving te garanderen. De hansgrohe ExcellentFit zorgt voor een eenvoudige bediening. De brede binnenkant en de acht beschikbare modellen tussen 360 en 800 millimeter, met of zonder kraangat, geven nog meer flexibiliteit en vrijheid. 

Het perfecte samenspel 

Holistisch denken over de badkamer betekent dat de hele ruimte in acht wordt genomen en niet alleen de individuele producten. Xanuia-wastafels, Xarita Lite-spiegels en EluPura Original-toiletten zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen. Zo ontstaat er een harmonieuze ruimte die zowel functioneel als esthetisch is. ​

Moeiteloos en zorgeloos 

Alle wastafels van hansgrohe zijn gemaakt van uiterst duurzaam en recycleerbaar keramiek. Hoewel dit materiaal gemakkelijk te reinigen is, worden de Xanuia-wastafels optioneel uitgerust met het innovatieve SmartClean-glazuur. Dit zorgt voor een effectieve vuilafstoting en spoelt vervelende vlekken zoals tandpastaresten eenvoudig weg. Productvarianten zonder overloopgat minimaliseren de reiniging en zorgen voor meer hygiëne. Een opstaande rand rond het kraangat voorkomt dat water overloopt en beschermt de muur achter de wastafel. Bovendien wordt het hele hansgrohe wastafelassortiment plasticvrij verzonden om verpakkingsafval en de impact op het milieu te verminderen. 

Grote dromen in kleine ruimtes 

Vaak hebben kleine appartementen puur functionele badkamers die weinig huiselijkheid uitstralen. Toch hoeven ze ondanks de beperkte ruimte niet in te boeten aan comfort, budget of kwaliteit. Ook op zeven vierkante meter is het mogelijk om een droombadkamer te creëren die voldoet aan alle eisen en behoeften van het dagelijks gezinsleven. Met de lancering van deze nieuwe producten laat hansgrohe zien dat zijn productgamma voor elke badkamer en woonsituatie geschikt is. ​ 

Ontvang vrijblijvend een offerte en bespaar tot 35%

  • Ontvang gratis offertes
  • Van 4 vakmannen uit je eigen regio
  • Door te vergelijken bespaar je tot 35%
Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.