Keuken

Franke bekroond met dubbele winst tijdens Kitchen Innovation Awards 2023

blank

Keukenexpert Franke pakte goud met de uitreiking van de prestigieuze Kitchen Innovation Award 2023. Een belangrijke prijs die al enige tijd de maatstaf voor standaard keukeninnovatie en -toestellen bepaalt, en zo ook de betekenis van een perfecte keuken definieert. De Mythos Masterpiece-collectie van Franke werd door de juryleden en consumenten geroemd omwille van haar functionaliteit en prestaties, innovatie, design, kwaliteit en klantgerichtheid.

Mythos Masterpiece collectie, prijzen van de spoelbakken vanaf €1.900 incl. BTW.
Mythos Masterpiece collectie, prijzen van de spoelbakken vanaf €1.900 incl. BTW.

Derde keer, gouden keer

Het winnen van de Kitchen Innovation Award 2023 betekent een absolute homerun voor Franke, want ondertussen is het al de derde keer op rij dat het merk de award toegekend krijgt. Ter erkenning van deze ongeziene prestatie kreeg Franke er dan ook de ‘Favourite Brand Gold Award’ bovenop. Het is zonder meer een belangrijke onderscheiding en een bewijs van de populariteit van Franke en haar Mythos Masterpiece-collectie in de sector en bij de consumenten.

Award-winning innovatie

De Mythos Masterpiece-collectie bestaat uit kwalitatieve en esthetische elementen die als een mix-en-match-systeem de keuken naar een nieuw en ongekend niveau tillen. De reeks bestaat uit hoogwaardige roestvrij stalen spoelbakken, kranen en zeepverdelers. Dankzij een unieke ingebouwde technologie is ieder toestel uiterst hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de heetste temperaturen. De unieke afwerking houdt de oppervlakte bovendien vrij van vlekken en vingerafdrukken. Het geheel is een strak ontworpen moderniteit die dankzij een uitmuntende kwaliteit een terechte winst voor Franke teweegbracht.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.