Keuken

Ontdek de Nieuwe Kleuren van Tijdloze Elegantie: Kvik onthult Noliam in Wood en Arizona Beige

Kvik onthult Noliam in wood en arizona beigeKvik onthult Noliam in wood en arizona beige

Het tijdloze ontwerp van Noliam, bekend om zijn strakke elegantie en duurzame kenmerken, wordt nu verrijkt met twee nieuwe stijlvolle kleuren door de Deense keukenproducent Kvik. Naast het klassieke wit is Noliam nu ook beschikbaar in het warme Arizona Beige en het karaktervolle Wood. Of je nu kiest voor de warmte van Arizona Beige of het statement van Wood, Noliam blijft vriendelijk voor zowel je budget als voor de planeet.

Het greeploze ontwerp van Noliam combineert eenvoud en strakke lijnen met organische materialen. De keukenkasten en -fronten bestaan voor minstens 50% uit gerecycleerde materialen en zijn voor 99% recyclebaar. Dit laat zien dat een designkeuken met verantwoorde materialen niet duur hoeft te zijn. Noliam Wood gecombineerd met Arizona Beige is al beschikbaar vanaf €6.208,-.

De unieke samenstelling van deze keuken zorgt voor een elegant en glad oppervlak dat bestand is tegen intensief gebruik en gemakkelijk schoon te houden, ideaal voor een druk gezinsleven.

De Noliam keukenlijn straalt ingetogen elegantie uit en past in elke keukenruimte met zijn verfijnde esthetiek. Het kenmerkende Deense design van Kvik, met strakke lijnen en geïntegreerde handgrepen, is zowel stijlvol als functioneel.

Nieuwe, aardse tinten die moeiteloos passen in diverse interieurs

De nieuwe aardse tinten van Noliam sluiten naadloos aan bij diverse interieurs, van klassiek tot modern. Arizona Beige brengt een zachte, warme toon, terwijl Wood een natuurlijke, authentieke uitstraling biedt die de sfeer van de natuur in huis haalt.

“Met de nieuwe kleuren willen we het tijdloze design van Noliam een frisse uitstraling geven. Door te kiezen voor rustige, effen tinten en natuurlijke materialen behouden we de stijlvolle en tijdloze uitstraling van de keuken.”

Ariadne Dierick, Marketing Manager bij Kvik België

Beide nieuwe kleuren sluiten perfect aan bij de filosofie van de Kvik ConversatieKeuken®, waarin de keuken wordt gezien als het kloppende hart van het huis. Met de flexibele kleuropties van Noliam creëer je een keuken die niet alleen functioneel is voor al je culinaire activiteiten, maar die ook een centrale ontmoetingsplaats vormt waar stijl, comfort en dagelijks leven samenkomen.

Prijsinformatie:

  • Noliam Arizona Beige: €6.208,-
  • Noliam Wood: €6.783,-

Deze prijzen zijn inclusief kasten, plinten en werkblad, exclusief spoelbak, kraan, toestellen, verlichting, styling, opbouw, levering en montage.

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.