Keuken

Franke ziet het glas halfvol… warm én gefilterd

NIEUW: MARIS WATER HUB NIEUW: MARIS WATER HUB

In een wereld waar waterverspilling en overdadig plastiekgebruik uit den boze is, is kraanwater relevanter dan ooit. Aan de hand van een reeks multifunctionele kranen maakt keukenexpert Franke water uit de kraan hotter than hot – letterlijk én figuurlijk want in één eenvoudige beweging laat het merk zowel gefilterd als kokend kraanwater stromen. Met de ingebouwde filtersystemen wordt daarnaast ook je gezondheid niet vergeten. Laat voortaan die plastieken waterflessen achterwege en ga voor een verfrissend glas zelfgetapt kraantjeswater. Santé!

Maris Water Hub, zwart mat. Prijs: € 2.238,75 incl. BTW.
Maris Water Hub, zwart mat. Prijs: € 2.238,75 incl. BTW.

Water your way

De gloednieuwe Maris Water Hub is meer dan een kraan. Het is een volledig geïntegreerd systeem waarmee je koud, warm of kokend (100°c) gefilterd water onmiddellijk binnen handbereik hebt. Eender welke bereidingstijd wordt zo ingekort. Het multifunctionele kraanwerk is een compact geheel dat perfect onderaan de spoelboek geïnstalleerd kan worden. Naast ruimte en plastiekgebruik bespaar je ook aan energie want als een kraan met energieklasse A kookt de Maris Water Hub op een veel efficiëntere manier dan een traditionele waterkoker.

De ingebouwde ECO-cartridge werd zo ontwikkeld dat waterspilling met maar liefst 50% verminderd wordt, en met een beperking op de warm waterstroom heb je je verbruik meer in eigen hand. Een kraan moet naast functioneel vooral ook esthetisch zijn. Net daarom is de Maris Water Hub beschikbaar in zowel een chromen als matzwarte uitvoering; voor welke look ga jij?

Vital filterkraan, RVS-look/ industrieel zwart. Prijs: € 1.172,87 incl. BTW.
Vital filterkraan, RVS-look/ industrieel zwart. Prijs: € 1.172,87 incl. BTW.

Watervernieuwend

Franke bewijst steeds opnieuw zijn rol als keukeninnovator en dat is voor de Vital-kraan niet anders. Geniet van heerlijk water, grondig gefilterd door de High Performance Filter van Franke. Dit is niet alleen de kleinste capsulefilter op de markt, het is ook de eerste die actieve kool met een hightechmembraan combineert. Zo wordt het kraanwater in drie fases of niveaus gezuiverd van onzuiverheden en bacteriën. Het filtersysteem is bovendien uiterst compact en wordt volledig geïntegreerd in het kraanwerk bovenaan de spoelbak. Functionaliteit meets duurzaamheid op de best mogelijke manier.

Lina Clear Water kraan, zwart mat. Prijs: € 689,70 incl. BTW.
Lina Clear Water kraan, zwart mat. Prijs: € 689,70 incl. BTW.

Een glaasje gefilterd, alsjeblieft

Ook de Lina Clear Water-kranen uit het assortiment van Franke filteren het water tot in de perfectie. Het kraanwater wordt gezuiverd in twee fases waarbij zware metalen en bezinksel tot 0,5 micron verwijderd worden. Bovendien is de technologie uiterst compact en past het perfect in een kast onder de spoelbak. Schoon water zoals je dat nog nooit proefde!

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.