Terras

Na 4 jaar komt de private en publieke groensector opnieuw samen tijdens Green

© Green Expo

4 jaar hebben jullie er op gewacht, maar op 25-26-27 september komt de private en publieke groensector eindelijk opnieuw fysiek samen tijdens Green in Flanders Expo Gent.

Zowel tuinaannemers, groendiensten, architecten als retailers vinden hun weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Reserveer jouw plaats op Green en groei mee met een bloeiende groensector!

Aan nieuwe initiatieven geen gebrek. Green staat garant voor trends en innovaties die uw bedrijf klaarstomen voor de toekomst. Zowel de private als de publieke groensector krijgt volop aandacht.

Wat mag je onder andere verwachten?

  • 1,2, Tree Award voor het mooiste boomproject uitgereikt door de VVOG
  • 3 dagen diverse content in de Green Speaker door Groen Groeien en AVBS gekoppeld met een drankje in de Green Bar
  • VLAM & AVBS seminarie rond “Green Cities Europe”.
  • Tetra-Slotevent groendaken & -gevels: “Samen voor een kwalitatieve groene bouwschil”
    s.m. Confederatie Bouw, WTCB, PXL Research, UA, BFG, UHasselt, Green Roofs & Vlaio
  • Green Deal Natuurlijke tuinen seminarie vanuit Tuin+
  • Green Demo Park waar u tuinmachines ook echt aan het werk kan zien
  • Fyto-opleiding – gewasbescherming vanuit Groen Groeien & AVBS
  • Green-night, avondopening op maandag 26 september

Op dinsdag 27 september komen ook openbare besturen naar Flanders Expo voor het gloednieuwe Open Spaces – vakbeurs voor inrichting van de openbare ruimte.

Open(bare) en recreatieve ruimtes zijn steeds belangrijker voor ons leefcomfort. Ruimtes om te ontmoeten, ontspannen of sporten. De inrichting en ontwikkeling ervan vraagt om innovatie en doelgerichte infrastructuur. Open Spaces brengt alle spelers samen, mét dubbel potentieel: voor leveranciers om producten en expertise te tonen, aan besturen om inspiratie op te doen. Minister Bart Somers zal alvast de officiële opening op zich nemen.

Kortom, noteer 25-26 & 27 september 2022 alvast in uw agenda voor hét feest van de sector!

Meer info?

www.green-expo.be
www.openspaces-expo.be

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.