Keuken

Novy Pureline Frame, de modulaire dampkap waarvan je zelf de look bepaalt

Novy Pureline Frame Novy Pureline Frame

Pureline Frame is de nieuwste innovatie van het Belgische Novy. Een zwartmetalen frame wordt mooi gematcht met de look van elke keuken. In het frame passen namelijk legplanken in om het even welke stijl, kleur of materiaal. Ideaal om het design van de keukenkasten door te trekken naar de dampkap en tegelijk ook een meerwaarde aan ruimte te creëren.

blank
Novy Pureline Frame

Frame blendt in elk keukendesign

De nieuwe productlijn zorgt voor heel wat vrijheid. Zo bepaal je zelf hoeveel frames er nodig zijn, met hoogtes van 70 of 80 cm. Hierin kan een legplank van maar liefst 75 cm worden geïntegreerd. Deze extra brede afmetingen zorgen voor een verhoogde efficiënte, uniek op de markt! De verlichting van de dampkap kan afgestemd worden op de bijgeleverde leds onderaan de frames voor extra sfeer (afhankelijk van het model).

Kwalitatieve recirculatiedampkap

Net als de andere Pureline dampkappen werkt de nieuwe Pureline Frame via krachtige randafzuiging. Recirculatie is standaard geïntegreerd. Zo wordt dit een nieuwe Novy-garantie voor een sfeervolle én kwalitatieve kookervaring!

Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.