AlgemeenKeuken

Ontdek de Top 3 Stijlen voor een Stijlvolle Spoelbak met Franke!

Eos Neo keukenkraan in goud, € 857,60 incl. BTW. Atlas zeepverdeler in goud, € 140,27 incl. BTW. Ventielset en ventielcover in goud, € 423,50 incl. BTW. Eos Neo keukenkraan in goud, € 857,60 incl. BTW. Atlas zeepverdeler in goud, € 140,27 incl. BTW. Ventielset en ventielcover in goud, € 423,50 incl. BTW.

Als je op zoek bent naar manieren om je keuken een unieke en persoonlijke touch te geven, dan heeft Franke iets bijzonders voor jou. Het bekende merk in keukentoebehoren presenteert drie stijlvolle combinaties voor spoelbakken die je keuken direct meer karakter geven. Lees verder en ontdek hoe je je keuken kunt transformeren met de tips van Franke.

Maris spoelbak in koffieroom, € 821,59 incl. BTW. Atlas Neo keukenkraan in goud, € 678,29 incl. BTW. Ventielset en ventielcover in goud, € 340,01 incl. BTW.
Maris spoelbak in koffieroom, € 821,59 incl. BTW. Atlas Neo keukenkraan in goud, € 678,29 incl. BTW. Ventielset en ventielcover in goud, € 340,01 incl. BTW.

MIX THINGS UP: KLEURRIJKE COMBINATIES VOOR EEN UNIEKE KEUKEN

Je keuken is vaak het hart van je huis en verdient net zoveel aandacht als de rest van je interieur. Franke toont aan hoe je met een slimme keuze in materialen en kleuren, je spoelbak en kraan kunt omtoveren tot ware eyecatchers. Hier zijn drie inspirerende stijlen die je kunt overwegen:

Romantische Weelde

Voor liefhebbers van een zachte, romantische uitstraling is de Maris spoelbak in koffieroomkleur de perfecte keuze. Deze ruime spoelbak, gemaakt van duurzaam Fragranite, biedt niet alleen hygiëne maar ook een subtiele luxe wanneer gecombineerd met gouden accenten. Denk aan de Eos Neo keukenkraan en bijpassende ventielcover in goud, die samen een dromerige harmonie creëren. Een vleugje romantiek en verfijning die elke keuken naar een hoger niveau tilt.

Mythos Masterpiece spoelbak in koper, € 2178,00 incl. BTW. Atlas Neo keukenkraan in antraciet, € 584,73 incl. BTW.
Mythos Masterpiece spoelbak in koper, € 2178,00 incl. BTW. Atlas Neo keukenkraan in antraciet, € 584,73 incl. BTW.

Kunstig Koper

Als je op zoek bent naar een opvallende en unieke look, dan is een koperkleurige spoelbak zoals de Mythos Masterpiece ideaal. Deze spoelbak, met een robuuste F-Inox coating, is niet alleen krasbestendig en duurzaam, maar ook een echte blikvanger. Combineer deze met accessoires in antraciet, zoals de Atlas Neo keukenkraan en zeepverdeler, voor een industriële en artistieke uitstraling. Het contrast tussen koper en antraciet zorgt voor een stoer en stijlvol geheel dat jarenlang meegaat.

Maris spoelbak in Fragnite Leigrijs, € 762,72 incl. BTW. Atlas Neo keukenkraan in goud, koper en antraciet, € 678,29 incl. BTW.
Maris spoelbak in Fragnite Leigrijs, € 762,72 incl. BTW. Atlas Neo keukenkraan in goud, koper en antraciet, € 678,29 incl. BTW.

Uniek Statement

Voor degenen die echt willen opvallen, introduceert Franke de nieuwe Fragnite leigrijs spoelbak. Deze moderne kleur kan prachtig gecombineerd worden met pvd-gecoate accessoires in antraciet, goud of koper. Deze mix & match aanpak zorgt ervoor dat je spoelbak niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvol middelpunt vormt in je keuken. Het mooie van deze stijl is de flexibiliteit; je kunt eenvoudig accessoires verwisselen om je keuken een frisse nieuwe look te geven wanneer je maar wilt.

Met deze tips van Franke creëer je eenvoudig een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl. Durf te mixen en matchen voor een uniek en karaktervol eindresultaat!

Ontvang vrijblijvend een offerte en bespaar tot 35%

  • Ontvang gratis offertes
  • Van 4 vakmannen uit je eigen regio
  • Door te vergelijken bespaar je tot 35%
Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.