Keuken

Evenwicht tussen Esthetiek en Prijs in Mobalpa Keukens

© Mobalpa - Ambiance Seventies © Mobalpa - Ambiance Seventies

Mobalpa, met 75 jaar ervaring in wooninrichting, staat garant voor droomkeukens die zowel stijlvol als betaalbaar zijn. Ongeacht het budget, zet deze specialist zich met passie en toewijding in voor elk project. Materialen, indeling, huishoudelijke apparaten, verlichting – al deze elementen weerspiegelen de persoonlijke stijl van de bewoner, zonder de financiële haalbaarheid uit het oog te verliezen. Het nieuwe keukenconcept, genaamd ‘Seventies’, brengt deze aspecten harmonieus samen.

© Mobalpa - Ambiance Seventies
© Mobalpa – Ambiance Seventies

De Seventies Sfeer: Prijzen Geïnspireerd door de Jaren ’70

In een stadsappartement is ruimte vaak een kostbaar goed. Mobalpa heeft dit begrepen en combineert de keuken met een open woon- en eetkamer om de ruimte optimaal te benutten. De inrichting mixt moderniteit met vintage elementen voor een eigentijds resultaat. De keuken past in een nis van 9 m², waardoor er extra charme ontstaat. De gedurfde oranje pompoenkleur vormt een fraai contrast met de walnootkleur van de onderkasten. De prijs sluit naadloos aan bij de trend van de jaren zeventig en bedraagt minder dan 7.000 euro.*

Meer prijsdetails zijn te vinden op de website: mobalpa.be/nl-be/cuisine/seventies.

Voordelen van de Seventies Sfeer

De Seventies Sfeer biedt kenmerken die de keuken uiterst aantrekkelijk maken. De slim geplaatste oven onderaan de keuken maximaliseert de werkruimte. Voor een budgetvriendelijke keuze wordt een vrijstaande koelkast verkozen boven een inbouwmodel.

Vanuit esthetisch oogpunt wordt het bovenste gedeelte verlicht door een decoratief legplankje en een hoge kast in Melia-fronten met matte pompoenkleur voor een dynamische touch. Geïntegreerde LED-verlichting zorgt voor optimale belichting van het laminaatwerkblad in krijtkleur met notenhouten randen.

In kleine ruimtes is slimme opbergruimte essentieel. De Seventies-keuken biedt tal van opbergmogelijkheden met hoogwaardige uittrekelementen en moderne zwarte Tali-handgrepen.

Mobalpa gaat altijd tot in detail. Het ongewenste wordt verborgen om de ruimte te optimaliseren, zoals de kast onder de spoelbak die sorteerbakken, schoonmaakproducten en sponshouders herbergt. De Seventies-sfeer creëert een open ruimte met een ingebouwde zitbank, ideaal voor het genieten van maaltijden of om te transformeren tot een thuiskantoor.

Dezelfde Ruimte, Verschillende Opstellingen…

Mobalpa-keukens zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en designopties. De Seventies-sfeer kan worden aangepast in verschillende indelingen, zoals L-vormig, met een retour, met een eiland of in een U-vorm.

Een Kleine Keuken met de Kenmerken van een Grote Keuken

De ontwerpers van Mobalpa zoeken voortdurend naar manieren om keukens optimaal in te delen binnen het budget, zonder in te leveren op kwaliteit, esthetiek, ergonomie en functionaliteit. Met meer dan 300 afwerkingen, talloze kleuren en materialen, en de mogelijkheid om verschillende huishoudelijke apparaten te integreren, biedt Mobalpa oplossingen op maat tegen de beste prijs. In hun winkelconcept, met spiegelkeukens, presenteert de Europese fabrikant twee vergelijkbare indelingen met verschillende prijzen, waardoor consumenten inzicht krijgen in hoe ze het ontwerp kunnen aanpassen aan hun budget.

© Mobalpa
© Mobalpa

Mobalpa: Synoniem voor Uitmuntendheid in Elk Opzicht

Kiezen voor een keuken van Mobalpa staat gelijk aan uitzonderlijke kwaliteit. Geproduceerd in de Alpen, met een voorkeur voor duurzame hoogwaardige houtsoorten en materialen. Klanten krijgen een uitzonderlijke garantie van 7 jaar op apparaten, 10 jaar op meubels en 25 jaar op onderdelen, allemaal inbegrepen in de “Totale Garantie van Mobalpa.” Kiezen voor Mobalpa betekent kiezen voor een toekomstbestendige en budgetvriendelijke keuken, met persoonlijke service en ondersteuning gedurende het hele inrichtingsproject.

Ontvang vrijblijvend een offerte en bespaar tot 35%

  • Ontvang gratis offertes
  • Van 4 vakmannen uit je eigen regio
  • Door te vergelijken bespaar je tot 35%
Olivier
de auteurOlivier
Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld deel ik graag mijn inzichten voor jouw bouw- en renovatieplannen. Als ervaren expert sta ik klaar om mijn kennis op een heldere en eerlijke manier te delen, inclusief tips over de financiële kant van de zaak. Mijn doel is om jou waardevolle informatie te geven voor het realiseren van succesvolle en duurzame bouwprojecten.